Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
Funguje jak má.
- elegantní, lehká
- Lehký materiál.
sprchovací hlavice se nedá v držáku naklápět, za mě je nevýhodou i možnost nastavit průtoku vody - snesla bych větší tlak
Sprcha je krásná a dělá, co má. Výhrady nemáme.
- potřebova jse jen tu trubku a celé to vyšo levněji , jinde jako náhradní díl, zbyte použiju na sprchu ven
Pro mně OK
jednoduchá montáž bez teflon pásky a pod - prostě sprcha.... škoda že nemá přepínání polohy přes mobil - to je přece dnes nutnost SMART funkce - nebo se pletu.....
Syn maximálně spokojený, miluje "déšť" ☺
Já bych uvítala silnější proud u malé hlavice, ale s ohledem na šetření vodou je to v pořádku. Je to otázka zvyku.
- Padne
- Funguje
- Ok
Ok
RAV Slezák MK153.0/1
Registrovaný uživatel
Přidáno: 5. dubna 2023
(naposledy upraveno 5. dubna 2023)
Zakoupeno v Slezak-rav.cz
Pěkná retro baterie.
Zatím funguje jak má.
Vanový set zatím jen vybalen, vypadá hezky, přesně podle fotek a bez škrábanců. Zatím nemáme namontováno, takže funkci a způsob montáže ještě nelze hodnotit. U sprchové hlavice se trošku obávám malé plochy na vodní proud, těžko říct, jak to bude vypadat po zapojení.
Sprchový set zatím jen vybalen, vypadá hezky, přesně podle fotek a bez škrábanců. Zatím nemáme namontováno, takže funkci a způsob montáže ještě nelze hodnotit.
- Sprcha přišla rezavá
- I po reklamaci mi přišel náhradní rezavy dil
Vypadá dobře, ještě nebyla použita.
- Kvalita
Baterie vpořádku, sprchová hlavice neodpovídá držáku hlavice na baterii
- Sprcha teče kde téct nemá
Nešla sprcha byl špatně sestaven přepouštěcí ventil do sprchy.
Pořizoval jsem několikrát do různých bytů a naprostá spokojenost.