Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
- Ok
Nevyhovuje mi umělohmotná hadice ke sprše. Ale to jsem
věděla než jsem objednala. Koupila jsem si novou kovovou. Ostatní v pořádku.
Měla jsem 6 let Oras a zdá se že tato plně nahrazuje moje potřeby. Teď už jen aby vydržela stejně. Zajímalo by mi, zda se dá ten plastový kryt koupit náhradní.
- Zpracování
- Kvalita
- Funkčnost
- Instalace
- Držák sprchové hlavice je otřesný
Výměna staré sestavy Grohe. Kvalita opět skvělá, doufám že vydrží 11 let jak předchozí. Inovace pěkná až na držák sprchové hlavice, ten je otřesný a nefunkční.
- kvalitni celokovove provedeni
- vyskove nastavitelna horni sprcha
- jednoducha montaz
nepresny (na krabici prehozene hadice zapojene z baterie a rucni sprchy) a mozna az prilis strucny montazni manual (i ten na internetu)
- Barva odpovídá fotografiím
zatím spokojen
dobré
GROHE 26583000
Přidáno: 20. února 2023
(naposledy upraveno 20. února 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Vypadá kvalitně
Hadice je příliš tvrdá, nepovolí ani po protečení horkou vodou, špatně se s ní manipuluje, není příjemná do ruky. Budu muset objednat jinou.
Celkově vyhovuje mým požadavků. V kamenných obchodech tento výrobek nelze vůbec sehnat.
- Lesk jako blesk
- Dostačující proud vody
- Design
Vyhovuje ve všech směrech
- vše v jednom
Ano doporučuji. Kvalita, výdrž produktu inovace.
- sprcha nelze smontovat
koupeno pro pejska, ideální řešení pro umytí psa v dřezu
nevýhoda - dodacia lehota
- velmi dobrý poměr kvalita - cena
- Je pěkná
- Nemá tak silný proud, takže odražená voda necáká všude kolem
Na obrázku to vypadá, že vystouplý perlátor lze snadno klíčem vyměnit za jiný, ale ve skutečnosti je perlátor plastový a zapuštěný. Po 14 dnech začalo kapat ze spršky, i když je zapnutý vnitřní proud.
- Sprška je ekologická, proudí z ní míň vody, ale přesto dostatečným proudem (takovým jako když napěněným), který stačí i na smytí šamponu
- Máme už druhou stejnou, protože šetřit vodu je teď důležité. Kdybychom tu předchozí neupustili do vany, vydržela mnohem dýl, než byla záruka
- Moc dobře se drží v ruce
regulace proudu vody přímo na hlavici sprchy