Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
Ještě čekáme na další díl :-)
- Hezky vypadá
- Možno umístit spršku dál od páky
- Sprška po použití odkapává
- Nekvalitní hadice
- Esteticky nedoladěno
Vypadá to hezky, ale sprška po použití odkapává, podle výrobce se jedná o konstrukční vlastnost ne o vadu. Takže o tom vědí, ale nic s tím nechtějí dělat.
Hadice nedlouho po instalaci začala protékat.
V zavřené pozici je páka seshora nezakrytá, není to moc hezké.
Potřeboval jsem malý průměr hlavice. Za slušnou cenu plní svoji funkci. 3 způsoby sprchování.
brzy přestala fungovat světelná signalizace teploty
- cena, velký a jemný proud
- přepínání mezi typy proudu
- materiál
- zavádějící montážní návod,
- nekompatibilita s jinými řadami sprch Hansa
Sprcha je kvalitní a velmi příjemná, nicméně Hansa nezvládá návody a zákaznickou podporu - přiložený návod neodpovídá výrobku a stejně mizerné jsou i informace na stránkách Hansy, včetně nákresu dílů, kde nesedí čísla s popisky ... Také mne zaskočilo, že sprchu nelze namontovat na rameno od série Hansajet ...
- krásná baterie, hodí se moc do koupelny
- dá se ideálně naštelovat přesná teplota vody
CENA ODPOVÍDÁ KVALITĚ
- super zboží
rozhodně doporučuji
- Porouchalo se do půl roku
Porouchalo se do půl roku . Koupil.jsem pak místo Ravaku neznačkové zboží, za 1/5 ceny a to používám doteď.
Hezký a užitečný design, jednoduché a jednoznačné přepínání sprcha - ramínko, které není závislé na průtoku či tlaku vody.
- Krásný retro vzhled za velmi příjemnou cenu.
- Dvoubarevné sladění
Poměr kvalita / cena + záruka 5 let ...
- Splňuje to co jsem požadoval
- Nevím
- tuhé hadice
- vyhýbka nefunguje - nelze zcela přepnout nahoru
Ještě jsem nazapojil, zatím vypadá dobře, z bitelného materálu, věřím , že bude sloužit dobře.
- Skvělý design, použit kvalitní materiál, dobré zpracování, jednoduchá montáž.
velmi pěkné a praktické
Stejně jako všechno ostatní, vyrobeno v Číně, ale není jiná možnost ani od ostatních dovozců..
Návod na zapojení hadiček na krabici neodpovídá skutečnosti.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »