Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
- krásný design
Zatím se tváří že něco vydrží. Proud vody je rovnoměrný. Hlavice vypadá skvěle.
Pěkná na pohled
za ty peníze nádhera
Pěkná na pohled
Pevná
za ty prachy krása
Já jsem spokojen, doufám, že chvíli vydrží.
funguje
Pěkný design, slim provedení.
plastová hadice je tvrdá a neforemná
Krásný černý set do nové koupelny,otočný,moderní tvar a černá barva,byla hlavní stránka výběru a také nízká cena.
Spokojeni velmi.
- Kvalita a dobrý design.
- Poměr cena-výkon
- Kompaktní (kolínko i držátko v jednom, příjemné rozměry)
- pákovou baterii leze umístit v potřebné vzdálenosti od kolínka s držáčkem sprchy.
- Pojistka se občas zasekne, může pak po otočení páky stříkat samo
Za tuto cenu to byla jediná hezká bidetový sprška i s podomítkovým tělesem. Funguje dobře.
- Potěšila mě dostupnost náhradní hlavice, příznivá cena
- jen ten design
- velmi nízká životnost
Po dvou letech je nutné vždy vyměnit. Aktuálně budu pořizovat 3tí kus (baterii mám 2,5 roku!). První dvě jsem stihla v záruce - ta první měla nefukční přepínač hned po dodání. Tohle je prostě fakt špatně, baterie samotná je drahá a čekáte od ní přirozeně kvalitu a životnost a ne nákup náhradních dílů za 400 Kč každou chvíli. Už bych znovu nekoupila. A to mám ze stejné řady i umyvadlovou a vanovou. Nedoporučuji.
- Kvalitní zpracování.
- Primárně po otevření pákové baterie jde voda vždy nejprve přes horní velkou sprchu. Samozřejmě, že v trubce je po minulém sprchování již voda vychladlá, a tak vás to nepříjemně osprchuje studenou.
- Proč neteče primárně voda do ruční sprchy?
- Kdybych toto věděl předem, šel bych do termobaterie Grohe, která má přepínání aretované zvlášť pro hlavovou a zvlášť pro ruční sprchu.
- Uvádí se, že připojení je G 1/2", ale baterie má závit těla 3/4". Uvedené G1/2" platí jen v případě, že použijete přiloženou excentrickou redukci.
To je tak, když na to přijdete až doma, když si to nainstalujete.
- Velmi pěkný design
- Nízká hmotnost
- Jednoduchá montáž
- Černá se snadno odírá
- Nepřepíná proud vody z baterie do spršky, pouze proud nerovnoměrně rozdělí (60-70% teče z kohoutku, 30-40% přes spršku) - to je poměrně nepříjemná vlastnost, protože z kohoutku v tu chvíli teče zbytečně a ze spršky neteče dost, aby se třeba dal naplnit kbelík vodou, aniž by se dvoj až trojnásobek nevypustil jen tak do odpadu
Velké zklamání, co se funkce týče, design je ale krásný, proto hodnocení 3.
Výrobek splňuje požadavky na jaký je určený.
Kielle jsem neznala, ale překvapila mě výbava a design setu. Set vypadá dobře, proudy mi stačí jak na sprchování tak na mytí hlavy. Černá barva je super, polička je praktická. Doporučuji všem, co chtějí kvalitu za dobrou cenu.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »