Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
Zatím funguje bez problémů.
- Kvalitní materiál
- Hezký design
Po roce používání vypadají všechny části stále jako nové, tak snad to tak bude i nadále. Lehce se ovládají a celkově jsou prakticky řešené. Značku Hansgrohe nám doporučil náš instalatér jako kvalitu, která za tu cenu opravdu dlouho vydrží.
Snadná manipulace.
Měl jsem malý problém s nekompletnosti dobaného výrobku, ale firma Siko to vyrešila během pár dní k mé naprosté spokojenosti. Tímto tedy ještě jednou děkuji za vstřícné a jednání a vyřízení reklamace.
Vysoce kvalitní sprchový systém; funguje perfektně. Jedinou nevýhodou je, že ovládání baterie nereguluje průtok.
- Sprchová hlavice prima,
- Hadice je krátká. Stará byla o 30 cm delší.
Sprcha je opravdu skvělá. Krásné zpracování, jednoduché a pohodlné ovládání. Doporučuji.
Jedná se o ruční sprchu, musíte víc otočit aby jste se mohli osprchovat, tudíž větší spotřeba vody.
- tento design u českého výrobce nenajdete
Tento výrobek jsem již měl, dlouhá léta sloužil k naprosté spokojenosti, proto jsem znovu koupil stejný
- Lehounká, šetří vodu, velmi příjemné sprchování…
Pro naše potřeby bylo nutné upravit trysku - zvýšit průtok, aby se snížil tlak na kuželku baterie.
- Dobrá kvalita za fér cenu
- Splňuje zadání
- dokonalý výrobek
dokonalý výrobek
- design
Doporucuji
Vizuálně pěkné, jednoduchá montáž.
Funguje zatím bezvadně. Uvidíme jak bude fungovat po pár měsících, máme hodně tvrdou vodu.
Jednu mám již několik let a je super, do letní sprchy jsem ji chtěl taky.
- Barev ně se hodí do koupelny
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »