Nejnovější recenze ze sekce Sprchy a sprchové panely
Krasne veci, prisly hned. Do dvou dnu oa nahlaseneho problemu s platbou.Polska strana semnou komunikovala na jednicku, ( pres email) ta ceska o trochu slabsi, kdyz jsem vysvetlovala proc jsem omylem udelala 2x jednu objednavku a ze je tezke ji zaplatit pres bankovni prevod s jejich udaji o platbe,protoze to takhle v CR nefunfuje..nastesti se vse vyridilo skoro hned, tak to smazalo tu lehci aroganci pana na infolince z ceske strany..zbozi mi prislo a jsem zatim velice spokojena.
ochota rychlost kvalita
- Hezký design
- Vadný kus, stává se.
- Řešení reklamace pouze skrz email
Produkt se jeví velice dobře. Rozhodující bude pro mne vyřízení nutné reklamace vanové baterie , která vytéká na těle baterie, kde bych to nečekal. Komunikace skrz email trvá déle a na infolince odkazují právě na email
- Výhodná je určitě cena.
- Hlavice praskla po týdnu.
- Hadice praskla s hlavicí.
Vím, že jsem kupoval extrémně levné zboží. Nojo, ale týdenní používání jsem nečekal. Myslel jsem, že to vydrží alespoň měsíc. :-D
- Už je i hadice na sprchu z plastu.Uvidíme co vydrží.
- Nezrezne :-)
- cena, možnost přepnutí na režim eko
Hezký set, nicméně po dvou letech se začala rozsypávat dešťová hlavice a pak se zaseklo i tlačítko na přepínání sprchy, které je z plastu a holt dlouho nevydrží. A protože se nové tlačítko dá koupit za 900Kč (a předpokládám, že nové vydrží také 2,5 roku), tak je celý set tak na vyhození.
- klasický model, odpovídá stylu na chalupu
- kvalita k ceně
SAT SATBSHS41
Přidáno: 12. srpna 2024
(naposledy upraveno 12. srpna 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Ok!
Super sprcha jednoduchá montáž a hlavně nekape
- Cena na plastový výrobek velmi vysoká, snad to vydrží
- Tlustá neohebná hadice - nutno vyměnit za jiný typ
Plastový výrobek, tlustá málo ohebná hadice, kvůli které se špatně používá. Vysoká cena.
Tento produkt Deante HIACYNT BQH_A13M jsem si nikdy neobjednal. Udělejte si tam pořádek.
- Opravdu nádherný sprchový systém.
- Luxusní zařízeníčko.
Ještě nenainstalováno, pouze vybaleno z krabice. Instalace proběhne až po rekonstrukci koupelny.
Sprška se mi líbí, je příjemná do ruky a díky možnosti připevnit držadlo na stěnu nezabere moc místa a je hned po ruce.
Baterie začala po 24 hod protékat. Ze strany obchodu naprostá neochota reklamaci řešit.
Koupila jsem již druhou spršku od jara. Zatím spokojenost.
Perfektní produkt. Doporučuji
- za málo peněz, hodně muziky – sprcha vypadá luxusně
- barva sedí
- lehká montáž
- normované rozměry na napojení vody
- popis v obchodě sedí
Novaservis KIT03,0, chrom
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
Produkt splňuje očekávání.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »